- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 13 juni 2012

Att inse sina begränsningar

Gomorron allihopa!

Bröst- och axlar-passet igår gick bra! Blev dock rejlt trött efetrsom jag inte är van att köra just axlar och bröst tillsammans. Körde så mycket superset det gick och jäklar va tungt det var! :S Tror att träningsvärken kommer vara total senare i eftermiddag, haha! ;)

Imorse började jag dagen med 11, 5 km morgonprommis med Lilleman. Jag är fortfarande rejält öm i högersidan efter massagen i måndags och smärtan i framsida lår finns kvar.. Den är dock bättre eftersom jag nu kan gå utan att halta. Eftersom jag vet att det inte är en skada utan en låsning (från helvetet) i musklen så är det bara tt köra (tills sjukgymnasten säger tvärtom på tisdag kanske ;)). Prommisen giock dock lite långsammare än vanligt, inte så konstigt kanske. Förutom högersidans krämpor så har jag ju även dragit på mig rejäl träningsvärk i ben och speciellt rumpan efter månadgens pass på gymet, haha. ;)

Jag har bestämt mig för att försöka vara med på KM på torsdag.. Hoppas att högersidan håller och låter mig springa på men ska försöka att avbryta om det blir för illa (vilket jag inte vågar lova mig själv..). Än så länge vet jag bara om snabba löpare som ska springa och eftersom jag varken är snabb eller hel så räknar jag med att komma sist denna gång. :( Någon måste ju det också. För mig har det egentligen ingen betydelse om jag kommer sist eller inte, det jag är mest deppad över är att jag troligtvis inte ens kommer kunna tävla mot mig själv med mina krämpor. Känns tråkigt nog att springa runt en bana 12,5 varv men att dessutom göra det ensam (eftersom de andra lär springa ifrån mig), ha ont och få en skittid känns ju inte sådär jättemotiverande direkt.. Jag kan ju ha tur och att högersidan låter mig springa på ordentligt men efter gårdagens försök att öka tempot så känns det inte som något jag kan räkna med. Jag ska dock göra mitt bästa, kan ju inte göra mer än det. :)



Per sa några bra saker till mig igår, att jag ska tävla och träna för min egen skull och för att förbättra mig själv. Att jag inte kan jämföra mig med löpare som sprungit flera år när jag inte ens hållt helt år än själv. Jag är ju nybörjare och måste inse det och mina begränsningar. Finns inte en chans i havet att jag kan vara lika bra som de andra (som jag vet ska springa på torsd) som sprungit så mycket längre tid och mer än mig. Jag vill ju så mycket dock men att jämföra mig med de som är så pass mycket mer rutinerade kommer bara slå ner mig så nu är det slut med det. :)

Per & jag i lördags

I eftermiddag ska jag köra veckans sista gympass som är rygg och biceps. Hoppas på bra styrka idag och att det går bra trots alla träningsvärk överallt. ;)


Hoppas ni får en fin onsdag! :)

Kramar C

4 kommentarer:

  1. Du är snabbare än mig iaf :) fast jagj ska inte springa på torsdag. Bara hänga med och heja :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt med lite pepp iaf om jag blir ensam på slutet. Hoppas några till kommer som inte är jättesnabba som man kan springa med. :)

      Radera
  2. Kloka ord från Per.
    Lycka till i morgon och hoppas du slipper allför många krämpor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå. :) Tack så mycket! Hoppas ckså jag slipper ha så ont, tyvärr känns de inget bättre än igår men de är bara att göra sitt bästa. :)

      Radera