- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 20 juni 2012

Morgonlöpning och ännu en annorlunda jobbdag

Hej allihopa!

Idag har jag en till annorlunda jobbdag. Skulle vara på Länsstyrelsen på förmiddagen för samrådsmöte så jag kom först nyss till jobbet. Ska åka hem igen vid halv fyra så det blir en kort dag på kontoret och mycket billåkande.. :(

Imorse gick jag upp något senare än vanligt men ändå tidigare än jag bhövde för att Lilleman skulle få röra på benen lite innan han och husse åkte till jobbet. Eftersom jag ändå tänkt springa så blev det en morgonjogg med honom först på 4,4 km. Efter att jag lämnat av Lillena så drg jag iväg själv på en till runda. Hade rejält träningsvärk i benen så lät dem gå i sitt egna tempo hela vägen. Tempot var ändå inte så lågt som jag skulle förväntat mig av så pass lite effort och så tidigt på morgonen. Jag tror mitt naturliga distanstempo kanke ökat lite grann ändå. :) Blev en runda på 8,2 km idag och snitttempot var 5:08 min/km och då drog jag aldrig på någon gång. :)


:)

I eftermiddag kommer jag få gå och träna själv då min sambo ska jobba sent med huset. Det är lite trist, var så trevligt att köra tillsammans igår.. :( Det går liksom lite lättare när man kör tillsammans. :) I vilket fall så är det dags för veckans sista styrkepass som innebär rygg och mage denna dag. Hoppas på bra styrka i ryggstackarn idag! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar