- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 2 juni 2012

Morgonjogg & spinning

Hej allihopa!

Jag hade ganska ont i min höft sen igår. Blev värre under dagen och på kvällen haltade jag rätt illa.. Tror de beror mycket på att jag inte sov något under natten innan och kroppen inte hade någon ro att rehabilitera sig för imorse när jag vaknade hade jag inget ont alls.

Bestämde mig för att ta en lugn morgonjogg med Leon och sedan gå på spinning lite senare. För jag måste ju få träna ordentligt även om kroppen inte på på g för ett långpass. ;)

Gjorde inget ont i höften under löpningen men den kändes ändå. Svårt att beskriva men ingen smärta över huvud taget. Tog det väldigt lugnt och koncentrerade mig på att löpa på ett korrekt sätt och absolut inte sjunka ner i höften någon gång under rundan. Totalt blev dagens morgonpass 11,15 km och det kändes bra hela vägen. :)

När jag kom hem blev det en rejäl frukost och städ innan jag la mig och vilade lite innan spinpasset. När jag gick upp så kändes höften ok men sen gjorde den lite ont när jag gick till gymet. Konstigt att det blir så när jag promenerar!? Idag blev det 60 min intensivspinning och passet var verkligen kanon! Högt tempo och mycket stående, det gillar jag! En eloge till Fredrik som komponerat ihop ett kanonpass! Tack för idag säger jag bara! :) Höften kändes inget alls under spinningen och jag kunde köra på för fullt utan problem. :) På vägen hem sen var det en annan femma.. Höften gjorde rejält ont och trots att jag promenerade jättelångsamt så haltade jag. :( Hoppas verkligen det är bra tills imorgon!!

Bjuder på dagsformen precis innan spinpasset. Ha en fin lördag allihopa! :)

6 kommentarer:

 1. Tipsar....Vila ut! DU ska inte känna smärta,då behöver du ha lite vila från träningen.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu kände jag inte smärta när jag tränade utan efter och då kan du vara säker på att jag vilade. ;)

   Radera
 2. Vad härligt att du gillade spinningpasset!
  Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen hur bra som helst!! :) Hoppas vi kan köra det fler gånger!! :)

   Kram

   Radera
 3. Lite udda men jag kör imorgonkväll!
  Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade ingen möjlighet att komma igår. Sprang med Lisa på förmiddagen och körde styrka på eftermiddagen. :(

   Radera