- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 8 juni 2012

Att lyssna på kroppen

Gomorron allihopa!

Igår var jag smart och lyssnade på kroppen. Ljumskar och höger höft (eller det är inte höften utan mer bakom mot rumpan, skumt) behövde verkligen inget snabbpass med hög skaderisk. Sen är jag knappast stressad med kvalitets träningen heller utan kroppen behöver även perioder av lugnare pass särskilt efter en intensiv period som maj var för mig med tre tävlingar. Så igår kväll låg jag på sofflocket och vilade helt enkelt. Blev mys-kväll med min sambo och en bra film avrundade kvällen på bästa sätt. :)


Imorse vaknade jag dock med spring i benen så det fick bli en morgonjogg med Lilleman. Tog det lugnt hela vägen och det kändes bra. Ljumskar och höger sidan (för höften känns fel och säga nu) kändes lite ibland med ingen smärta.. Samtidigt så påminde det mig om hur smart jag var som inte sprang intervaller igår. ;) Totalt blev morgonens pass 11,15 km och det var precis lagom. :)

Lilleman har alltid spring i benen! :)

I eftermiddag blir det vila och handling inför helgen för imorgon väntar äventyr för min del. :) Jag ska springa terränglångpass (på mitt initiativ faktiskt :)) imorgon där jag aldrig sprungit förrut. :) Vi ska ta bussen till Bjärka Säby och sedan springa därifrån utmed Östgötaleden (skog, åker osv) till Vidingsjö motionscentrum (ca 19 km) och sedan därifrån och hem (+ 6 km). Blir mitt längsta pass någonsin och jag hoppas verkligen kroppen är på G. Detta vill jag inte missa för allt i världen. :) Det komer ju bli ett lugnt pass så det är nog ingen fara. Ska ta vätskebätet för första gången någonsin och sedan ha både egen sportdryck (pure carbs + bcaa) samt vatten med mig under passet. :)

Imorgon kväll är jag och min sambo (och Leon såklart) hembjuda till Lisa och Fredrik på middag. En bag-in-tha-box rötjut ska med så imorgon ska jag allt ta mig några glas vin. :) Troligtvis bara några sstycken för jag blir väl full annars. ;) Räknar med att vara seg i kroppen på söndag efter löpningen imorgon och i huvudet efter vinet imorgon kväll så då har jag tänkt att bara slappa heela dagen. Äta pizza, glo på film och bara mysa. :)

Ser verkligen fram emot morgondagen! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar