- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 24 juni 2012

Ett ensamt långpass

Hej allihopa!

Det blev en riktigt lyckad midsommar med god mat och trevligt sällskap. :) Några glas vin slank ner så när jag vaknade igår morse var jag lite trött i kropp och knopp. ;)

Började i vilket fall med en morgonprommis med lillen i skogen. Efter 7 km terrängknallande så började jag känna mig som en människa igen. :) Väl hemma blev det grötfrukost och lite mer vil innan mitt inplanerade långpass.

Vaknade vid halv tio, trött och undrade hur jag skulle orka denna morgon. Drog i mig två bananer, bytte om och packade min lilla rygga och gav mig iväg. Hade bestämt mig för att springa till en skog som låg 7 km bort och sedan köra en terrängmil innan jag skulle springa hem igen.

Benen kändes ganska pigga från start men segade till lite igen när jag nästan var vid skogen. Väl där piggade de dock på sig igen för det är ju så fasligt kul att springa terräng. :) Hela milen jag sprang i skogen var sjukt kul och det gick undan rejält på slutet. Den 17:e (el 10 av terrängdelen) gick i 4:44-tempo. När jag åter var tillbaka där jag började var det dags att springa hemåt samma väg som jag kom. Benen var pigga och jag började inte känna av någon trötthet försen de sista kilometrarna när det började bli rejält varmt ute.. Tur att jag hade med mig rejält med vätska. :) Totalt blev långpasset 24,33 km och snittempot 5:29 min/km.

Vi åkte hem sen igår eftermiddag och kvällen spenderades med en bra film.

Imorse blev det 11,5 km morgonprommis med Lilleman och nu ligger jag och laddar för en ny löprunda. Hoppas på pigga ben idag med i värmen.

Ha en fin söndag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar