- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 28 juni 2012

Beslutsångest!

Gomorron allihopa!

Blev ett rejält pass på gymet med min sambo sen igår eftermiddag. Körde rygg, biceps och mage ändå sen.. Kände mig ganska stark i överkroppen fast jag hade sjuk träningsvärk i axlar, bröst och tricpes efter tisdagens pass. Hur benen känns efter mitt prehab-styrkepass ska vi inte tala om.. Vilket sjuk träningsvärk! Tydligen har jag muskler i benen som jag inte visste fanns.. I rumpan med för den delen, haha! ;)


Morgonpromenaden imorse var tung, trött i kroppen och träningsvärken gjorde varje steg  tungt som bly.. Hungrig som en varg var jag också trots mitt kebabsvullande kvällen innan, haha. ;) Hur som haver så tog jag mig runt den vanliga rundan på 11,5 km men det var på ren vilja!

Nu har jag beslutsångest angående intervallerna kväll.. Smartast vore nog att vila upp kroppen rejält men jag vill väldigt gärna gå.. Alternativt är att gå och göra mitt bästa, kanske inte springa alla intervallerna utan några stycken.. Men hur kul är det att antingen springa långsamt (för benen inte vill) eller bara springa hälften!? Känns nästan som det kan kvitta då.. Har blivit mycket kvalitetsträning för mig på sista tiden så det är inte så att jag fuskat med det, jag kan strunta i intervallerna med gott samvete.. Ändå så känns det så himla trist eftersom det är ett av de roligaste passen på hela veckan.. Åh jag vet inte! :(

Ska fundera lite till och hoppas ajg får något klokt råd av någon, haha! :)

Kramar C

1 kommentar: