- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 27 juni 2012

Slut som artist!

Gomorron allihopa!

Igår blev det en riktig träningseftermiddag för min del. På grund av "olyckan" i måndags eftermiddag så blev det ju ingen träning för min del. Så igår så körde jag "igen" det passet (ja, de kanske inte var såå smart..). Åkte hem tidigare från jobbet och började med att köra ett prehabstyrkeprogram för benen och höfterna hemma i 40 minuter innan jag traskade iväg till gymet. Där blev det ett tufft pass axlar, bröst och triceps.. Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Hantelpress 5 set
Flyes för utsida axlar 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Lyft till hakan med frivändning och avslutande militärpress 4 set

Bröst
Flyes i cc 4 set
Press i cc 4 set

Triceps
Push-downs med rep i cc 4 set
Push- downs med stång i cc 4 set



Körde som en tok och en övning mindre än vanligt på både bröst och triceps för att spara tid men ändå tog det 90 minuter.. Totalt blev alltså eftermiddagens styrketräning 2 timmar och 10 minuter!! Inte ok!! Åt alldeles för lite igår också för all träning som blev både på morgonen och eftermiddagen.. Imorse visade vågen 0,5 kg lägre vikt än min normala.. Då kan tilläggas att jag förlorat 3 kg sedan i måndags morse (lägger alltid på mig mycket vätska under helgen så ingen fara dock). Idag blir det att fylla på förråden lite helt enkelt. :)

Imorse vaknade jag rätt trött i kroppen. gav mig ändå ut på en morgonjogg med Lilleman på 4,4 km och sedan ett distans allena efter detta. Idag var inte benen pigga utan kändes som bly och även om distanspasset bara var 7,2 km långt så var det sjukt jobbigt nästan hela vägen.. Snittempot bev 5:08 min/ km och nu är jag officiellt slut som artist!!

I eftermiddag har jag tänkt att köra rygg, biceps och mage på gymet. Får se om jag struntar i någon muskelgrupp (biceps el mage i så fall) då jag inte vill spendera två timmar på gymet även denna dag.. Dock så har jag blivit lovad kebab till kvällsmat ikväll så går troligtvis inte till sängs ikväll med kaloriunderskott i vilket fall. ;)

Kramar C

3 kommentarer:

  1. Heja dig, vilken träningsdag!! Jag skulle vara som en våt fläck!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var jag också! Orkade knappt gå uppför trapporna på vägen hem sen! ;)

      Radera
  2. Va rädd om dig...

    SvaraRadera