- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 19 november 2012

Bättre men inte bra..

Gomorron allihopa!

Så var det måndag igen. Trött som vanligt och det känns ganska tungt att ha hela veckan framför sig. Allt är som det ska vara en måndag med andra ord! ;)

Igår provade jag att springa några gånger under dagen. Endast korta bitar och det märks att jag är bättre. Nu kan jag springa på foten och har fått tillbaka flexibiliteten i steget men det gör ont, liksom ömmar i nerven fortfarande. Jag är glad att jag ändå kan springa på den nu, en klar förbättring sedan i tisdags. Men samtidigt lite ledsen att jag inte kan göra det obehindrat.. Eftersom jag är så pass mycket bättre så kommer jag inte gå till kiropraktorn utan vänta denna vecka också. Om förbättringen är lika bra som denna vecka så borde jag kunna springa utan att ha ont i helgen som kommer. Om så inte är fallet så kommer jag gå dit veckan efter. Fuskade med rehaben i helgen.. Körde inget alls, dåligt av mig. :(

Igår eftermiddag var det dags för Cirkelfys igen, denna gång hade jag med mig Peter. Ny ledare och nya stationer denna vecka. Inga som jag var tvungen att modifiera för fotens skull så det var bra. :) Det var lika tufft som förra veckan och lika kul! Körde stenhårt även denna gång och efteråt var jag full av energi och gladare än jag varit på hela dagen. Tänk vad lite gris-träning kan göra! :) Peter kämpade på bra men det var tungt för honom på slutet. Detta är ju helt nytt för honom och han kör väldigt sällan konditionsträning och har därmed inte så bra flås som behövs för att hålla en hög intensitet vid stationerna. Han körde ändå hela passet (även om han gick ner på kärringvikter lite på slutet ;)) och jag är stolt över honom. :) Jätteskoj att han ville följa med och jag hoppas det blir fler gånger! :)

Förra veckan tränade jag 20 timmar. Det tycker jag är riktigt bra med tanke på att allt är alternativt och ingen löpning (som vanligtvis brukar vara den största delen av min träning). Då har jag bara räknat jobbiga aktiviteter såklart, sådana som är ansträngande, flåsiga eller tunga. Räknar inga promenader med hunden utan endast powerwalks när jag går allt jag kan hela rundan. Att slögå är inte träning, träning är när man kämpar och tar i! All in- all the way! :)


Förra veckans träning (klicka för större). :)

I eftermiddag så tänkte jag gå på spinning igen. Hoppas att mitt cykelpass i lördags har gett mig bättre feeling och gör att jag lättare kan få in det där svinjobbiga (som det faktiskt är att cykla fort utomhus i motvind och kuperad terräng) eller åtminstone något åt det hållet. :)

Hoppas ni får en fin måndag!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar