- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 28 november 2012

Kallsvettiga nätter med dålig sömn

Gomorron!

De senaste nätterna har jag sovit sjukt dåligt. Legat och vänt och vridit på mig konstant och vaknat mitt i natten helt genomblöt och kall.. Vet inte varför de är på de här sättet men den troligaste anledningen är väl stress.. Nu känner jag mig inte så stressad men tydligen så är jag det. :(

Inatt var den värsta natten, inte ens Peter har kunnat sova för att jag varit så orolig. :( Jag hade glömt att ställa klockan igår  också så jag försov mig rejält imorse. Vaknade klockan tio i fem!! Det är 1,5 timme senare än jag brukar gå upp.. Kankse det var lika bra för annars hade jag väl inte kommit ur sängen alls men det blev stressigt för att hinna gå en sväng med lillen. Fick kasta på mig kläderna och gå ut i snöovädret. Gick så fort det bara gick men tiden fanns inte till någon längre prommis så det blev bara 3 km. Huvudsaken är ändå att Leon fick springa av sig lite och göra sina behov.

Bilresan till jobbet var inget vidare heller. Snöade och regnade kraftigt om vartannat och det var svårt att se något på vägen. Helljus gick inte att köra med alls för då såg man bara snö och vid möte fick man hoppas att man gissade rätt vart vägen gick.. Fram kom jag i vilket fall men jag börjar bli orolig inför fredag.. Det har regnat sjukt mycket de senaste dagarna och det är stora vattenmassor överallt, på fredag ska det blí flera minusgarder. Sen ska det tydligen avra ännu mer minus i helgen.. Här snackar vi isgata! Inget vidare att pendla på smal kurvig väg då. :(Styrkan igår gick i vilket fall bra. Körde bara axlar och bröst denna gång för tricepsen hade jag rejäl träningsvärk i hela förra veckan så jag kände att de behövde vila. Troligtvis kommer de ändå får sig en omgång ikväll då det är dags för TMI Intensiv igen. Tanken var att vara utomhus och köra bootcamp men vädret verkar vilja att vi ska vara inne. Vi får se hur det utvecklar sig under dagen. Efter avslutat styrkepass så blev det 10 intensiva minutrar på crosstrainern igen, lyckades med samma bedrift som förra tisdagen, 3,1 km (snittempo 3:14 min/km). :)

Vaden är mycket bättre idag! Masserade den med liniment ordentligt igår kväll och idag känns det bara lite grann. Har redan gjort tåhävningar och ska snart ställa mig på balansplattan. Hoppas att min dåliga sömn den senaste tiden inte kommer göra att passet ikväll går skit. Helt klart jobbigaste passet på hela veckan.. Håll tummarna!


Kramar C

6 kommentarer:

 1. Jäklar, vilken fin bild! Skönt att vaden känns bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du mig eller väderrapporten? ;) Ja, känns jättebra! Skönt att slippa något er långdraget nu! :)

   Radera
  2. VÄDERRAPPORTEN såklart! ;-) Dummer! Dig såklart! Skitsnygg!

   Radera
 2. Glad jag är att jag åker till värmen!
  Shit vad snygg du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De förstår jag! Riktigt avis! :(

   Tack! :)

   Radera