- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 22 november 2012

Hur kass kan man va?

Ja, så kände jag igår på grispasset. Upplägget var olika stationer där man körde 10 reps på varje, bytte och gick direkt på nästa i 12 minuter i sträck. Högt tempo. Efter detta var det 1 min vila och drickpaus innan det var dags för ett nytt 12 minutersblock, nu med nya övningar. Vi kan väl säga så här, jag hade kört två av alla övningarna tidigare.. Resten var helt nytt för mig. Mycket balans i många övningar och detta har jag lite svårt för samtidigt som foten var involverad på konstiga sätt i många där jag var livrädd att göra mig illa. Körde ändå järnet hela vägen och gjorde så gott jag kunde. Kände mig dock rätt kass många gånger när jag hängde i TRX-rep och bara skakade i kroppen för att jag var så rädd att göra mig illa. Tar sinnesjukt mycket kraft när man anstränger sig så samt att man spänner sig alldeles för mycket i kroppen. :( Det krävdes sjukt bra bålstyrka i alla styrkeövningarna, både de funktionella och de med tyngre vikter. Detta har jag minsann gott om i alla fall märkte jag. :)



Efter avslutade högintensiva styrkeblock var det dags för 8 stationer högintensiv, (as)tung kondition. 1 min på varje och sedan 2 varv. Råkade dra till foten med en stång en gång också, ont gjorde de. :( Svetten bara sprutade på mig från att passet började tills det var slut (och eftersvettning deluxe) och när vi var klara fick jag känna efter om jag levde, vi hade även kört 5 minuter mer än vi skulle. Här är de inga avkortade pass inte. ;)



Jag gick hem på skakiga ben och hann ta en dusch och duka lite innan Peter kom hem med kebab. Det har nog aldrig smakat så gott som det gjorde igår. Men jag har nog aldrig varit så totalt tömd i kroppen innan heller. :S Nästa vecka ska vi köra Bootcamp ute igen, ser jag fram emot. Lite mindre avancerat med däcken får jag säga nu när jag kört innepasset, inte lika mycket balans. ;)

Imorse var jag trött när jag gick upp. Hade lite svårt att somna igår efter passet. Kroppen gick på högfart och det tog lång tid innan det kunde koppla av och lugna ner sig lite. Hungrig som en varg var jag också, detta trots att det sista jag gjorde innan jag lade mig igår var att äta. Säger en hel del om hur mycket denna totala krafturladdning tog på kroppen samt höjde förbränningen.. ;) Blev vanliga morgonrundan med lillen och det gick undan som vanligt trots att benen var rejält slitna efter gårdagen.

I eftermiddag är det åter dags för gymet. Rygg, biceps och mage. Vi får se vad jag kan köra, passet igår innefattade en hel del rygg och mage så det kan hända att jag kommer va lite trött där när det lider. ;)

Hoppas ni får en fin torsdag! :)

Kram C

2 kommentarer:

  1. "Hur kass kan man va?" Den frågan/tanken känner jag igen. Jag började träna Ju-Jutsu i höstas, och hur det ändå kan vara svårt att styra sin kropp. Att få båda armarna och båda benen att samtidigt göra rätt saker, med bibehållen balans och full kontroll över sin kropp. Men kanske en vacker dag :) På tisdag har jag första bältesprovet. Lite småpirrigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kände precis lika på de här passet! På vanliga typ "dansanta" pass har jag inga problem men under det här passet gick de inte alls, haha. ;) Som sagt, man kan ju inte bli sämre så något bättre måste det ju bli. :)

      Åh va kul! Lycka till! :)

      Radera