- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 21 november 2012

Gårdagens pass och nya skor! :)

Gomorron allihopa!

Blev ett riktigt bra gympass för mig sen igår. Jag var stark och körde verkligen slut på varenda muskelfiber i axlar, bröst och triceps. :) Det är verkligen skönt att ta i när det går bra! :) Efter styrkan så blev det igen 10 högintensiva minuter på crosstrainern. Körde ett jäkla tempo och fick upp flåset rejält. Kom 3,1 km på mina 10 minuter vilket betyder ett snittempo på 3:14 min/km. Tänk om jag var så snabb när jag sprang! ;)

Efter min konditionsurladdning så gick jag förbi mitt postombud och hämtade upp två par skor som jag ska få av min mamma i julklapp. Skorna ska användas som gå-skor då jag använt dessa traillöparskor som detta i flera år. Brukar alltid köpa samma modell för de är rymliga för knölarna och nästan helt vattentäta när det regnar. :) Skorna heter Puma Complete Nightfox och jag fick två par av dessa (valde båda i samma färg bara för att den var så snygg!!). Jag ska snart (när jag helt slitigt ut de jag har nu) börja använda det ena paret att gå med och det andra ska jag ha inne på gymet när jag går på pass tills det första ute-paret är utslitna. :)

Så här ser de ut, snygga va? :)

Inatt har jag varkligen inte sovit ett skit.. Legat och vänt på mig och varit orolig i kroppen hela natten. :( Så idag är jag trött.. Var knappt så jag kom ur sängen imorse men det var bara att ta tjuren vid hornen och köra. På med kläderna och ut med Lilleman för att knalla morgonrundan i ett rasande tempo. :) Hoppas verkligen jag blir lite fräschare under dagen för just nu vet jag inte hur jag ska orka.. Som om inte det räcker så har jag veckans hårdaste pass framför mig ikväll också. TMI Intensiv, samma som förra veckan men denna gång ska vi vara inne hela passet. Ska bli kul och se hur det blir denna gång! En sak är dock säker, det kommer vara rejält tufft för både huvud och kropp. ;)

Hoppas ni får en fin onsdag!

Kramar C

3 kommentarer:

  1. 3:14 min/km på Crosstrainern???
    Jag kan tillfälligt komma upp till 5 min/km, och då känns det som om jag när som helst riskerar att flyga av. :) Måste vara stor skillnad på olika typer av crosstrainers. Min har svänghjulet fram. Men det är naturligtvis känslan och svetten som räknas, inte siffror på en display. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ingen aning om svänghjul och sådant men denna är en sån bastant där till gym iaf. Sen kan man liksom sticka in fötterna i hållare fram, annars hade jag nog flugit av! ;) Jag kör så snabbt benen bara kan gå kan man väl säga, trampar ju rejält mycket fortare än jag kan få benen att pinna på under intervaller (ens korta). :) Tror att det är den mjuka rörelsen som gör att jag orkar hålla ett så högt tempo en längre tid också men jag vet inte. Skönt att få lite ordentligt flås nu när jag inte kan springa. Trist som attan men känns bra efter. :)

      Radera