- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 28 december 2010

Back to normal

Det blev kondition sen igår eftermiddag. Tänkte sätta mig och plugga men då började grannen spela jättehög musik (då menar jag jättehög, som om de var på full volym i mitt egna vardagsrum) så jag kunde inte koncentera mig. Vart är öronpropparna när man behöver dem?? Eftersom jag ändå inte kunde få något gjort så gick jag till gymet. Körde 45 min crosstrainer i jättetempo och högt motstånd och sedan 15 min löpning efter. :)

Imorse blev det den vanliga morgonrundan för mig och Lilleman på 13 km. Nu är jag ju tillbaka till mina vanliga mat- och träningsvanor igen så då räcker det gott och väl. :) Jag kom nyss hem från gymet, idag blev det biceps, bröst och mage. Övningarna jag körde var:

Biceps
Hantelcurl 4 set
Bamsecurl 4 set
Scottcurl 5 set PB
Med rak stång i cc 3 set

Bröst
Hantelpress 3 set
Bänkpress 3 set
Flyes i cc 4 set
Pecdeck 3 set

Mage (tuungt viktmotstånd)
Crunches i maskin 9 set
Abcoaster 6 set

Passet tog hårt kan jag lova, var helt skakis när jag var klar. ;) Jag avslutade min gymvistelse med 20 min i högt tempo på crosstrainern. :)

Jag är ganska mör i kroppen och knoppen nu, haha. Ska snart äta min lunch och gå¨på prommis med Lilleman. Idag måste jag verkligen plugga eftersom jag inte fick ett skit gjort igår.. Behöver nog dock vila en stund efter träningen och maten så trött som jag är. Blir plugg hela efteriddagen sen. Målet är att bli klar med ett arbete denna vecka. Så har jag nästa på mig att skriva ett kortare arbete och plugga till ett prov vi ska ha efter jul. Nu gäller det att hålla tidsplaneringen! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar