- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 27 december 2010

Julgrisen uppdaterar :)

Så var det måndag igen. Känns ganska skönt att julen är över måste jag säga. Mycket skit har åkt ner i lilla maggen den här helgen, mycket sötsaker.. Samlat på mig en massa vätska, ligger två kilo plus efter helgens frosseri. tar nog några dar och bli av med det tror jag, haha. ;)

Juldagskvällen spenderades som planerat på en fin resturang med några vänner. En riktig parmiddag. :) Drack två cider (innan vi gick till resurangen) och tre glas vin under kvällen. efter middagen sket jag och min sambo i att följa med ut och åkte istället hem till Lilleman. Han är bra för hälsan den där hunden. ;) I och med att jag åkte hem så tidigt och aldrig blev "full" så var jag och Lilleman uppe tidigt igår morse och gick 15 km.

Igår eftermiddag så tränade jag tillsammans med min sambo. Det blev axlar och triceps, gick riktigt bra faktiskt. :) Övningarna jag körde var:

Axlar
Militärpress
Framsida axlar med viktskiva
Baksida axlar med rep i cc
Ovansida axlar med hantlar
Baksida axlar i maskin

Triceps
Framåtlutad med hantel
Med rep i cc
Med rak stång i cc

Efter styrkan blev det 20 min välbehövlig kondition på crosstrainern. Körde lite extra hårt igår då jag visste att en ny frossarkväll väntade efter, haha. ;)

Efter träningen gick hela familjen till min far för ytterligare en middag, inte julmat denna gång som tur var. Det blev kalvstek och potatisgratäng, mums! Till efterrätt åt vi marängsviss, fick i mig tre tallrikar. Gillar sötsaker som sagt, haha. ;)

Nu på morgonen har jag och Lilleman gått 15 km igen. Tänkte återgå till mina vanliga 13 km imorn nu när jag börjar äta normalt igen. :) Då nästa träningspass är biceps och bröst så blir det ingen styrka idag, behöver vila en dag mellan dessa pass då även triceps får sig en liten omgång när man kör bröst. Funderat hela morgonen på om jag ska gå och köra kondition bara idag men jag har verkligen noll motivation. Hade varit kul med ett spinpass men de enda som finns (nu under julschemat) är vid sju ikväll och det är inget vidare tycker jag. Blir så sen kvällsmat då.. Så om det blir nåt så blir det konditionsmaskinerna på gymet. Det är så tråkigt så jag tror inte de blir av, haha. Kommer ihåg hur jag kände sist jag var på gymet för att bara köra kondition, inget vidare måste jag säga. ;) Skulle behövas dock, känner mig som en övergödd julgris efter all mat i helgen, haha. ;) Får se om lusten kommer till mig i eftermiddag. Vill som jag sagt tidigare aldrig tvinga mig att gå till gymet. Det ska vara kul, annars är det lätt att man lägger av helt. :)

Måste verkligen plugga idag. Har massor som måste göras denna vecka då jag tog ledigt hela förra...

Ha en underbar dag allihop!

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar