- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 30 december 2010

Shopping & barnvaktsletande

Idag är det vilodag, har endast gått morgonprommis och fram och tillbaka till stan. :) Var tvungen att shoppa lite skönhetsartiklar. Hittade även ett nytt träningslinne och en tröja på stadium för en billig peng. :)

Imorse städae jag för sista gången i år, känns skönt att säga så, haha. Nu tvättar jag för sista gången och snart är det dags för sista storhandlingen. :)

Imorgon är det nyårsafton och dagen börjar med träning (såklart). Till kvällen blir det troligtvis en trevlig fest om vi bara hittar barnvakt till Lilleman. Jag vill inte lämna hnom själv på nyårsafton även om han inte är rädd för raketer och sånt. Kommer väl vara livat överallt så han kanske blir orloig av att vara hemma. Hittar vi ingen som vill ta honom så stannar vi hemma helt enkelt. Inte hela världen. :) Som min sambo brukar säga: "Den där hunden är bra för hälsan". Det stämmer ju, dricker nästan aldrig utan väljer oftast att vara hemma med honom och sen kräver han motion som inte skadar för en annan heller. ;)

Har inte pluggat än idag men fick ihop ett utkast på arbetet igår. Blev verkligen inget att hänga i julgranen men som tur är är julen över, haha. Skämt osido, jag nöjer mig faktiskt med G på kursen. Orkar inte ge mer nu känner jag och har inte haft ett G på nåt jag gjort innan, nån gång ska väl vara den första. :)

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar