- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 2 mars 2011

Kort som inte är suddiga för en gångs skull! :)

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen.. :( Jag var i alla fall på fest en sväng på lördagen, gick hem vid ett så det blev inte så sent. Tyvärr så hann jag bli lite onykter, det tar lite extra när man dricker så sällan som jag.. Hade väldens skallebang hela söndagen och kände mig inget vidare på måndagen heller..

Igår var jag i vilket fall mig själv igen och orkade ta mig till gymet igen. Biceps och bröst fick sig en genomkörare och hjärtat fick sig en omgång i 20 min på crosstrainern efter. :)

Nu är det ny månad så här kommer min träningsstatistik för februari. Som ni vet har jag varit sjuk två dagar och en bakis så det är något mindre tränad tid än vanligt.

Här ser du ditt totala resultat sedan din förra sammanställning.


Totalt antal pass:59 pass
Total tränad tid:72h 44 min
Total tränad sträcka:357.50 km


Nu sittar jag och väntar på min uppsatspartner, vi ska vara hos mig idag så jag slipper gå någonstans- skönt! :) Morgonprommis och frukost är avklarad så jag tänkte att jag kunde ta mig lite tid att blogga. ;) Ikväll är det ledigt från styrketräningen men istället så blir det 70 min spinning.

Min kompis är fotograf och har en riktigt bra kamera. han tog några bilder på mig på festen i lördags som jag tänkte visa. De är lite bättre kvalité än de jag brukar ta själv, haha! ;)

Spännis! ;)

Det blir då aldrig rätt när jag ska försöka visa ryggen. Håller armarna olika högt och långt bak så det ser inget viadre jämt ut... Sen spänner jag olika mycket som ni ser, min vänstra arm ser ju ut att vara helt utan muskler på ryggbilderna.. :(

Ett nytt försök, blev inget vidare här heller tyvärr.. :(

Vanlig pose. Stolt över att jag fått lite axlar och att kabeln på biceps syns, haha! ;)

Nu är det dags att ta tag i uppsatsen. Ha en bra dag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar