- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 22 mars 2011

Vår!

Nu är det äntligen vår! Förhoppningsvis så kommer det INGEN mer snö nu. :) Imorse när jag och Lilleman gick ut på vår morgonprommis så var det 6 plusgrader och storm ute. Nästan all snö hade smält bort men det jobbiga var allt vatten överallt.. Helt sjukt vad blött och skitigt det var! Lilleman var helt svart av lera och skit när vi kom hem, det blev direkt in i duschen för hans del kan jag lova! Inte är jag bitter för det inte, huvudsaken är att snön försvinner och våren kommer. :) Det blåser fortfarande massor ute men solen är framme och ju mer sol och blåst det är, desto fortare torkar allt det blöta upp! Storma på bara! :)

Nu har jag varit på gymet och kört bröst och biceps. Fick ärva lite NO Explode (pre-workout) av min sambo (som inte gillade den) som jag provade idag. Jag tyckte den var toppen! Jag blev inte stissig (som man kan bli av produkter med för mycket koffein) utan bara orkade mer och fick bättre kontakt i varenda övning. Jag körde inte med tyngre vikter än förra veckan (förutom i bänken) men fler set på tyngsta och 10 reps av varje övning. Det gick utan problem och eftersom kontakten var så grym så tog det rejält. :) Ska prova att ta detta innan varje pass nu tills det är slut (finns väl till en 8-10 pass i kvar tror jag eftersom jag tar så lite) och är jag fortfarande lika nöjd så ska jag köpa hem en till. :)

Övningarna jag körde idag var:

Biceps
Hantelcurl 4 set
Scottcurl 4 set
Bamsecurl 4 set

Bröst
Hantelpress lutande bänk 4 set
Bänkpress 4 set
Flyes i cc 4 set

Efteråt så blev det 20 min crosstrainer. Tyckte även konditionen kändes lättare idag faktiskt, hade mycket energi. :) Nu är det dags att börja jobba! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar