- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 20 mars 2011

Sol, sol, underbara sol!

Vilken härlig dag det har varit idag! Solen har skinit stark hela dagen och det har varit helt vindstilla. Wunderbar! :) Det blev en extra lång morgonprommis i solen på 15 km med Lilleman imorse. Vi kunde inte låta bli i det fina vädret. :)

Annars så har vi varit ute i skogen och busat med två labbedamer idag så Lilleman är så nöjd så det finns inte. :) Shoppat lite har vi också hunnit med, och en nyttig lunch ute. :)


Bilden har min favvospinledare tagit idag (han har med sig mob ööverallt! ;)).

Nu på eftermiddagen så åkte hela familjen upp till spåret igen så jag fick springa medans Lilleman och min sambo gick. Två varv á 2 km blev det idag också, precis som förra söndagen. Tiden blev dock lite sämre idag, 19 min blankt. Det var väldigt isigt och halt på vissa ställen i spåret så där fick jag ta det väldigt lugnt för att inte slå ihjäl mig. Sen har jag rätt fin träningsvärk sedan igår och kände mig helt enkelt inte lika fräsch som förra söndagen. :( Nu i veckan ska det bli över 10 plus så jag förväntar mig att ALL snö har försvunnit till nästa helg. Förhoppningsvis kan det bli en runda då också. :)

Hoppas ni haft en underbra helg! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar