- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 18 mars 2011

SNÖHELVETE!!

Usch va deppig jag blev imorse när jag tittade ut och såg att det snöade som tusan! Jag som trodde det var vår nu.. :( Jag tog i alla fall på mig kläderna och pulsade runt morgonrundan. Det var jobbigt kan jag lova! Minst 2 dm blötsnö gjorde att benen kändes hur tunga som helst. Rundan tog nästan 15 minuter längre tid än vanligt och då gick jag verkligen så fort jag kunde...

När vi kom hem så blev det en rejäl frukost innan storstädning. Det luktár jättegott här hemma när allt är rent och golven är nytorkade. :) Nu kom jag nyss hem från gymet, idag stod axlar och triceps på schemat. Passet var tungt precis som de andra denna veckan.. Tror jag ska börja med en kreatinkur nästa vecka, känner att jag skulle behöva lite hjälp. Om de nu fungerar denna gång vill säga.. Övningarna jag körde idag var:

Axlar
Hantelpress 4 set
Ovansida axlar i maskin 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Fjärilen 4 set

Triceps
Dips 4 set PB
Smal bänkpress 3 set
Rep i cc 3 set

Efter styrkan blev det 20 svettiga minuter på crosstrainern. helt förundrad över att jag lyckades hålla ett högt tempo idag när jag var så trött i benen efter morgonprommisen from hell. :)

Jag kom på att jag glömde lägga upp bilderna jag tog förra veckan, här kommer i alla fall de...


Förra veckan..


Försök till tricepsbild, haha!

..och en från idag.



Gillar inte att jag inte blir av med det sista kilot. Har kämpas som en idiot de senaste veckorna och tänkt på vad jag stoppar i mig samt legat på ett konstant kaloriunderskott alla dagar utom lördag.. Då äter jag ju i och för sig väldigt mycket.. Det kanske är det som förstör.. Men jag klarar fan inte av veckorna om jag inte får ha en svullodag. Va trött jag blir! Vad är det för fel på min kropp????

Hoppas ni alla får en underbar fredag. Jag har precis satt igång tvätten så nu vet ni vad jag gör i eftermiddag...


Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar