- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 2 november 2012

Full rulle!

Hej allihopa!

Idag har det varit full rulle sen jag gick upp halv fem imorse (sovmorgon!! :)). Idag arbetar vi halvdag och då valde jag att vara flexledig på andra halvan så jag fick va ledig hela dagen. :)

Gårdagens löppass blev ett lättare fartlekpass. Började med 2,6 km uppjogg och sedan 5 x 30 sek kontrollerat snabbt tempo/ 30 sek jogg med efterföljande serievila på 1 min. Det var ett mycket lätt och trevligt pass måste jag säga. :) Körde två omgångar själv och sedan kom Peter och körde två till med mig (lite längre serievila ville han ha). Den sista fick jag köra ensam för nu orkade inte Peter mer. Blev alltså en sista omgång medan han väntade på mig. Vi avslutade passet med gemensam nerjogg i full storm på 3 km. Totalt blev gårdagens pass 12 km och jag var fräsch som en vårvind (om vi räknar bort min stum-vader från helvetet då). :)

Började dagen med den vanliga morgonprommisen med Leon och sedan var det dags att storstäda här hemma. Som Askungen gnodde jag här hemma som en idiot tills det var rent och fint. När jag var klar åt jag långfrukost (gröt såklart) och myste framför datorn.

En dusch och lite fix senare var jag på väg till Maxi för att veckohandla. När jag åter var hemma igen så packade jag bara upp varorna och sedan gav jag mig iväg igen. Denna gång med cykeln in till stan och Naturkompaniet där jag köpte nya fingervantar i merionoull. De ska hålla värmen även när de är blöta, ska bli intressant och se om det fungerar. :)

Nu har jag gått med Leon igen, rostat egna cashewnötter (nyttigare än de färdigrostade och saltade) och ätit lunch. Känner mig klar med hemarbetet fram tills i eftermiddag så nu ska jag vila lite framför TVn. För det har jag förtjänat! :)

Bjuder på dagsformen då jag för en gångs skull är hemma när det är dagsljus ute. Hoppas ni får en fin fredag! :)

4 kommentarer:

  1. Jag trillade in av en ren slump. Har nu läst av allt du skriver och blev kvar lite för länge. Härlig blandning med recept, träning och med glimt i ögat.

    Jag har 8 stycken HälsoBlad som du får en gång i veckan på min sida. De är gratis så passa på. Kommer senare ut med en gratis app om hälsa vid årsskiftet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar bloggen! :) Jag ska gå in och kolla på din sida! :)

      Radera
  2. Wow vilken perfekt mage, supersmal och ser inte ut att vara ett uns av fett, det är annat än min lilla putmage, hihi.

    SvaraRadera