- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 18 oktober 2013

Insomnia

Gomorron!

Eller vad man nu säger när man inte sovit något på hela natten. Helt sjukt har det varit! Kom hem rätt sent efter träningen och efter dusch, hårtvätt + tork, prommis med lillen och kvällsmat så var klockan mer än den borde för min del. När jag väl kom i säng kunde jag inte somna.. Leon fick ligga med mig i sängen som lite plåster på såren då han varit hemma ensam mycket denna dag. Han låg och kramphöll min hand under sin tass för att jag inte skulle lämna honom vilket inte gjorde det lättare att somna.


Det blev minsann inte bättre. Låg och vände och vred hela natten och var uppe på toan minst 10 ggr. Det stormade ute dessutom vilket inte gjorde det lättare att somna. :( Behöver jag säga att jag är mer död än levande idag?? :(

Styrkan igår gick i vilket fall bra! Övningarna vi körde var:

Rygg
Breda latsdrag
Smala latsdrag med krysset
Rodd i maksin
Enarmsrodd i maskin
Kontaktövning lats
Ryggresningar

Rumpa
Kick-backs i cc
Hipabductor

Imorse när klockan rinde var jag redan vaken och hade därför inga problem att komma upp direkt. Leon däremot var minsann tröttis och stannade kvar i sängen tills matte var påklädd. ;) Det var endast 1 pulsgrad ute, stormade och regnade så jag tog på mig extra kläder. Detta räckte dock inte utan jag höll verkligen på att frysa ihjäl under morgonrundan. Gick så fort benen bara kunde men det hjälpte inte. När jag kom hem så kände jag inte mina fingrar trots att jag hade haft mina allra bästaste vintervantar på mig denna morgon. Hur ska jag överleva denna vinter????

En i familjen tyckte åtminstone det var skönt ute denna morgon. ;)

I eftermiddag går jag hem tidigt för att kissa lillen och mysa med honom. Behöver även städa lite då jag får två av mina bästa vänner på besök imorgon. :)  Hoppas kunna somna riktigt tidigt ikväll för det behöver jag efter denna natt..


Ha en fin fredag allihop! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar