- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 8 oktober 2013

Varmt!?

Gomorron!

Igår blev det som sagt ett pass axlar och biceps på gymet tillsammans med Peter. Passet gick riktigt bra faktiskt. :) Övningarna vi körde var:

Axlar
Axelpress 6 set
Raka hantellyft åt sidan 4 set
Flyes för ovansida axlar i cc 4 set
Flyes i maskin för baksida axlar 4 set
Brett drag med handtagsstång för baksida axlar 4 set

Biceps
Scottcurl med hantel 4 set
Stångcurl i cc 4 set
Bicepscurl i maskin 4 set

Imorse var det åter dags för en morgonjogg. Träningsvärken är minsann inte nådig efter benpasset i söndags men konstanta spänningar i musklerna. Ändå gick det helt ok att springa. Kroppen var pigg och benen pinnande på rätt bra ändå. :) Det var sjukt varmt ute, 15 plusgrader. Det är så att både jag och Leon tycker det är för varmt nu när vi vant oss med att klä på oss ordentligt. Svettigt värre blev de. ;) Började med 6,5 km med Leon och avslutade med 7,5 km ensam, totalt 14 km.


I eftermiddag är det träningsvila och dagen kommer spenderas på någon aktivitet med jobbet. Vad vi ska göra är hemligt och vi har bara blvit tillsagda att ta med oss inneskor och varma myskläder. Jag har med mig underställ och en extra fleece men det var för varmt att ta på det direkt, vi får se om jag behöver extra kläder. :) Spännande ska det bli. :)

Jag gick i mål i Tappa-tävlingen igår förresten. Om man nu kan säga så eftersom vi tävlar som ett lag.. Men individuellt har jag gått i mål och fick flaggor och blommor när jag lade in gårdagens steg imorse. #win

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar