- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 31 oktober 2013

Gymet, joggen och långhelg

Gomorron!

Jag var svag igår också! :( Inte bara i brösten utan även i triceps. Kände mig energilös och som att jag ätit dåligt under dagen trots att så inte var fallet. För att försöka minimera risken att detta även skulle ske idag när det är dags för rygg så pressade jag ner ytterligare en potatis i dagens redan överfulla matlåda (blev visst potatismos idag ;)) samt extra granuola till målet innan träning. Hoppas det ger effekt! :) Övningarna vi körde igår var:

Bröst
Bänkpress 5 set
Lutande bröstpress 4 set
Flyes i cc 4 set

Triceps
Dips 4 set
Press över huvudet 4 set
Push downs med stång 4 set

Mage
Mördarbänken superset raka och sneda (maxreps) 4 set
Mördarbänken raka med tung viktskiva 4 set
Mördarbänken rotation med viktskiva 4 set

Jag lyckdes faktiskt få till ett riktigt bra pass igår trots att jag var svag och orkeslös. Det mesta sitter i huvudet och man är 10 ggr stoltare över sin bedrift när man slitit extra hårt och lyckats. :)


Sov oförskämt bra inatt med som alla andra nätter denna vecka. Jag må vara tröttare kväll/morgon men nattsömnen sitter som den ska, 1 eller max 2 toalettbesök krävs bara nu. :)

Imorse var det dags för arbetsveckans sista morgonjogg (och den sista för månaden). Blev 14 km på riktigt sega ben. De första 6,5 som vanligt med Leon och även han var seg denna morgon så jag skulle ljuga om jag sa att det gick undan. ;)

I eftermiddag är det som sag dags för rygg och rumpa på gymet. Hoppas min extra mat under dagen kommer att göra mig superstark, den som lever får se! Imorgon jobbar vi halvdag och jag tar ut flex andra halvan så är ledig heela dagen. Ska bli så skönt med långhelg! :)

Blooper, haha! ;)

Ha en fin torsdag allihopa! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar