- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 15 oktober 2013

Smärta, tankar om snö och FF

Gomorron allihop!

Vilken sinnessjuk träningsvärk jag har! Aj aj aj! Ett kvitto på att söndagens benpass tog där det skulle är dock aldrig fel även om jag bitvis (särskilt vid toabesök) svär som en idiot av hur stel och öm jag är. Ha ha! ;) Värst är värken i rumpan, baksida lår (precis under rumpan) och insida lår. Där är det riktigt illa. Jag får ta små steg om jag ska ta mig framåt kan vi väl säga. ;)


Gympasset igår gick riktigt bra även om jag var sådär måndagsmotviverad (inte med andra ord) och hungrig. Jag är alltid sjukt hungrig på måndagar efter en helg av extra mycket mat så gnäller huvudet lite när det får vad den behöver istället för allt det vill. ;) Reder alltid upp sig till tisdagen dock. :) Övningarna vi körde igår var:

Axlar
Axelpress 6 set
Flyes i maskin för baksida axlar 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Flyes för ovansida axlar i maskin 4 set
Hantellyft åt sidan 4 set

Biceps
Scottcurl med hantel 4 set
Stångcurl i cc 4 set
Hammercurl med rep i cc 4 set

Imorse blev det en morgonjogg i vanlig ordning. Benen var pigga efter gårdagens vila men träningsvärken sa ifrån så det blev extra hög stegfrekvens istället för något tempo. Tar det extra lugnt de första 6,5 km med lillen nu för han är lite långsammare nu när han är lite tyngre. Jag vill inte pressa honom så han tycker det är tråkigt. Totalt 14 km denna morgon.

Till helgen har meterologerna lovat första snön.. Ingen är ledsnare än jag.. :( Kan bero på att jag inte håller på med någon vinteridrott som t ex skidåkning och då är endast snön och isen ett hinder när man helst springer. Sen bävar jag lite för hur det ska bli ute på landet. Inte direkt prioriterat med snöröjningen antar jag så frågan är om jag ens kommer kunna spinga som jag vill i vinter.. Eller hur jag ska ta mig till jobbet på oplogade gator med min lilla bil.. Mycket tankar som snurrar i huvudet..

Det var rätt kallt att springa bitvis förra vintern. ;)
 
I eftermiddag blir det onsdagens bröst och tricepspass då Peter åker iväg på en fisketävling på torsdag morgon och behöver onsdagen till att packa. Jag och Leon blir således ensamma hemma torsdag, fredag och lördag denna vecka. Eftersom jag inte får ha med mig Leon på jobbet (han är alltid med Peter annars) så måste han vara hemma. Har fixat hundrastning både torsdag och fredag och det fixar sig om jag kommer lite senare på mornarna och går lite tidigare på eftermiddagarna. Blir lite extra jobb och stress bara men det fixar sig! :)


Ha en fin tisdag!

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar