- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 4 november 2011

Fartleken från helvetet

Godmorgon!

Gårdagens axlar och tricepspass gick riktigt bra och jag körde slut på mig totalt. Skulle bli väldans förvånad om jag inte fick en djävulsk träningsvärk under dagen. ;) Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Hantelpress 5 set
Lyft åt sidan med hantlar 4 set
Baksida axlar i flyesmaskinen 3 set
Lyft till hakan med frivändning och militärpress 3 set (för att köra ut det sista :))

Triceps
Dips 8 set
Liggande med rak stång 5 set

Imorse så började jag med 7 km morgonprommis med Lilleman. Jäklar vad sliten jag var efter 4 dagar av "diet", inga kolhydrater kvällen innan och stumma övertränade vader. Som om inte detta räckte så blåste det även en jäkla motvind när jag gav mig ut på min fartlek (jag ger mig aldrig!!). Drack protein med lite Pure Carbs i och det var väl tur, annars så hade jag stupat! 6,2 km blev det idag, det var svinjobbigt men jag kämpade mer än nånsin för att ta mig runt och spurta i alla refränger. Löpningen mellan de intensiva intervallerna gick dock långsammare och långsammare under hela rundan, haha. Tiden blev inget att skryta med men ändå ok. 30 sekunder långsammare än snabbdistansen på samma sträcka i måndags.. Ok ändå med tanke på förutsättningarna. :)

En liten bild i spegeln innan löpningen. Slät och fin (not). Var är mina abs?? Förr behövde ja aldrig spänna dem för att de skulle synas? Nu syns de inte ens lite när jag inte spänner. Buhu! :(

Idag slutar alla på jobbet vid ett, jag kan flexa ut då med men jag kommer nog spara lite plustid och stanna kvar till 14.30 i alla fall har jag tänkt. Lilleman är ensam hemma så jag vill åka hem till honom skapligt men det är onödigt att ta alltför mycket plustid när jag inte ska göra något speciellt.

Nu ska jag återhämta mig efter den tuffa löpningen imorse, känner mig fortfarande helt slutkörd, haha! ;)Hoppas ni får en underbar fredag!

Kramar C

2 kommentarer:

  1. Men du... det gör mig ledsen att läsa dina senaste inlägg om din kropp. Du är ju så sjukt, otroligt fin... Att du inte kan se det själv är läskigt. Sköt om dig.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för komplimangen! Man är ju alltid sin egen största kritiker och jag är bara lite missnöjd med mig själv just nu. Inte meningen att gnälla för jag tycker ju inte att jag är tjock. Bara slät och inte så hård som förr och det är tyvärr fakta och inte fiktion.

    Kram

    SvaraRadera