- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 5 november 2011

Ryggpass och formbilder

Så var det lördag! Än så länge har jag hunnit med en morgonprommis på 13 km med Lilleman, ett rygg- och magpass och ett besök hos min mormor. :) Hade tänkt att gå på spinning idag men mina stackars vader var så slitna efter fredagens löppass så de sa ifrån. Det fick bli ett pass på gymet på förmiddagen istället. Övningarna jag körde idag var:

Rygg
Breda latsdrag 5 set
Marklyft 5 set
Stångrodd 4 set
Lutpullover i cc 4 set

Sen blev det två magövningar, en i maskin och en med viktskiva. Vet inte vad de heter och det är svårt att förklara så ni får nöja er med detta. Ska försöka ta kort men idag var jag ensam och tränad och det är lite svårt att ta kort på sig själv "in action". ;)

När kom hem så kom jag på att jag skulle ta ett par formbilder så håll tillgodo. Tyvärr är det mörkt ute jämt nu för tiden så de är inte av bästa slaget men det ända jag kan bjuda på. Blixt funkar liksom inte i spegeln. ;)



Har hållt mig från skitmat och godis hela dagen *klapp på axeln* och nu ska jag snart hem till min far på middag. Har blivit lovad bra mat så vi får se vad det blir. Det skulle bli äpplekaka till efterrätt men jag har gjort min egen som jag ska ta med, haha. Det är kvarg och proteinmix som jag ska frysa en stund innan jag äter den. Återkommer med recept om det var gott. ;)

Imogon ska jag ha min ätardag (istället för mina ätarhelger som jag haft på senaste tiden). Det ser jag fram emot, ikväll ska jag dock hålla mig i skinnet. :)

Nej, nu är det dags att klä på sig och gå! Återkommer imorgon med lite bilder jag tog på gymet! :)

Ha en underbar kväll kära du! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar