- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

söndag 6 november 2011

Jäkla rötjut

Igår blev jag bjuden på rödvin hos min far. Tiden gick fort och efter några timmar hade jag fått i mig 2,5 glas. Lite smått på lyran var jag då men ändå smart nog att börja dricka vatten. Vi hade trevligt men jag var trött efter den långa fullspäckade dagen så vid nio gick ja, min sambo och Lilleman hem. Vid tio sov jag som en stock!

Imorse vaknade jag upp med huvudvärk och en liten baksmälla. Kul, tänkte jag och tog en huvudvärkstablett och gav mig ut på morgonprommis med Lilleman. Hade ju bestämt mig för att springa en runda imorse så de blev 7 km rundan. Väl hemma drog jag i mig en drink protein och pure carbs innan jag gav mig ut. Benen och huvudet var tunga idag men jag gav mig inte! Det blev ett lugnt distanspass på 9,6 km. Tiden var verkligen inget att skryta med men jag är glad att jag tog mig runt. :) Efter löpningen var gifterna från vinet ursvettade och jag mådde som vanligt igen. :)

Resterande del av förmiddagen spenderades med tvätt och matlagning inför veckan och avslutades sedan med en lunch på donken. Hela eftermiddagen har spenderats i sängen med film och godis, en riktig slappiseftermiddag helt enkelt. :) Nu ligger pizzan i magen och jag myser återigen i sängen med min favvokille.

Imorgon bitti väntar cardio, styrka och bra mat igen, de ser jag fram emot. Då ska ni även få några bilder jag tog på gymet igår! :)

Dags att återgå till myset! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar