- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 18 november 2011

FREDAG!! :)

Äntiligen fredag! :) Såå skönt att veta att det bara är denna arbetsdagen kvar och sedan två hela dagar ledigt! Eller ledigt och ledigt, har en massa hushållsarbete att göra som vanligt men jag slipper i alla fall köra till jobbet. :)

Passet igår gick bra även om jag var trött. Lyckades hålla mig på samma vikter utan att sänka i någon övning och det är jag nöjd över. Fick bra kontakt och kunde knappt lyfta armarna när jag gick från gymet. ;)

Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Hantelpress 5 set
Utsida axlar med handtag i cc 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Lyft till hakan med frivändning och militärpress 4 set

Triceps
Dips 8 set
Med vinklad stång i cc 4 set
Med rak stång i cc 3 dropset

Imorse böjade jag dagen med morgonprommis på 7 km. Kände fortfarande av stumheten och tröttheten i benen, särskilt vaderna som får mest stryk. :( Gick i vilket fall helt ok och gav mig sedan ut på en 6,2 km lång fartlek. Körde samma som tidigare men spurt i refrängerna och vanlig löpning i verserna. Jäklar va trött jag var på slutet! Kämpade dock på bra och lyckades få en ok tid, i alla fall 20 sekunder snabbare än förra fredagen. ;)



Bjuder på tre bilder jag tog i spegeln imorse, inga bra som vanligt men har inget bättre ställe att ta på när min sambo ligger och snarkar i sovrummet. ;)

I eftermiddag så ska jag inhandla magnesiumtabletter som jag ska börja äta för mina vader. Har läst att detta kan hjälpa mot kramperna och problemen jag har. Hoppas verkligen det! Ska även inhandla stödstrumpor att använda när jag springer, även det har jag hört ska hjälpa. :)

Ha en underbar dag alla! :)


Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar