- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 11 juli 2011

Familjen sliten

Idag var Lilleman fortfarande trött efter löppasset igår och när vi gick ut på vår prommis så var han stel så jag tror faktiskt han har träningsvärk! Blev endast 4 km prommis så han får vila upp sig hela dagen idag. Istället så blev det ett löppass för mig när jag lämnat hem lillen. 9,7 km blev rundan och jag höll ett ganska bra tempo trots att jag var lite sliten i benen och vaderna kändes ömma. Tror jag körde lite väl hårt igår men löpningen och spinningen, haha. ;)

Hade tänkt att gå ner och köra ben nu på förmiddagen men jag tror jag skjuter på det till senare i veckan med tanke på formen. Kommer ändå inte kunna köra på så tungt när jag är så här trött. Sen så blir det troligtvis ett nytt spinpass i eftermiddag igen då F bara är hemma idag också och sen åker han iväg igen. Bästa att passa på! ;) Blir nog att jag lägger benpasset på onsdag istället så blir det endast lite omstrukturering i schemat. :)

Nu ska jag och min söta stelpinne gå och mysa lite i sängen. Förhoppningsvis får jag energi och kraft att ta mig till stan senare idag och köpa några nya funktionslinnen att springa i. Löper ju så mycket nu för tiden så de ja har räcker inte till och bommulslinnena (som jag föredrar att gymma i ) gillar jag inte att springa i då jag brukar bli kall när jag svettas. Idag är sista dagen jag har 25% rabatt så det är idag eller aldrig.


Sova med matte är de bästa  ♥

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar