- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 12 juli 2011

Hur ska man hinna med allt man vill göra?

Imorse blev det en morgonprommis på 13 km med Lilleman. Benen behövde verkligen vila efter fyra dagar löpning i sträck.. Nu ï eftermiddag så ska jag ner till gymet med min sambo och köra bröst och biceps. Eventuellt så blir det lite mage också om jag hinner. :)

Imorgon så måste jag köra det där benpasset som jag missade i måndags.. Jag vill gärna springa också.. Hade tänkt att åka till spåret nära naturreservatet och springa en sväng utan Lilleman en dag denna vecka. Detta ville jag göra efter frukost när jag har lite mer energi än jag vanligtvis har när jag springer innan frukost. Ville prova hur stor skillnad det verkligen är. Nu känner jag att det kanske blir lite mycket med morgonprommis, löpning och ett tungt benpass på en dag Efetrsom jag måste dela upp det på tre olika tider på dagen) och funderade på om jag skulle åka iväg och springa på fredag istället. Till mitt förtret så ser jag att det ska regna hela dan då! Mindre kul att vara ute och springa i kraftigt regn tycker jag.. Så det får väl bli tre "pass" ben imorgon helt enkelt.. Eller så skiter jag i att åka iväg och springa och går och springer i spåret med Lilleman på morgonen istället, vi får se!

Eftersom jag inte vet om vi åker bort nu i helgen (vår gemensamma semestervecka är ju nästa) så ska jag försöka hinna med alla styrkepass till på fredag. Då måste jag köra varje dag fram tills dess.. Eventuellt så kan jag lägga ett på lördag morgon också men det beror som sagt på. Som det ser ut nu så ska det bli sol och då vill man ju gärna hitta på nåt skoj istället för att va hemma och träna till lunch. :)


Dagsformen.. Inget att skryta med men det duger. :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar