- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 20 juli 2011

Som en häst på boxvila

Här sitter jag med min stora klumpfot och grinar över att jag inte kan röra mig normalt.. :( Idag är foten verkligen jättesvullen och värker även om det känns något bättre än igår. Räknar blint med att kunna gå ut och gå imorn bitti i alla fall (den eviga optimisten som jag är). :)

Det enda jag gjort idag är att äta och kolla på film, haha. Känner mig som en riktig soffpotatis.. Tog iaf en formbild på magen idag. Halva semestern har passerat och det märks väl inte alltför mycket än. Inte så hård direkt men jag var väl inte det innan heller, haha. ;)



Ikväll kommer mina föräldrar hem från sjön så då ska vi äta och ha trevligt med dem. Imorgon efter frukosten så åker vi hem igen för att på dan så ska vår kompis som är bilmek byta stötdämpare på min bil. På fredag blir det förhoppningsvis Ullared en sväng men vi har inte riktigt bestämt oss än (läs min sambo ;)).

Hoppas ni alla mår bra och är krya därute. Jag hoppas jag är tillbaka på topp imorgon igen! :)

Kramar C

2 kommentarer:

  1. Va tråkigt med foten :( Hoppas du kryar på dig. de flesta som har semester tänker nog inte att det ska ut och springa eller gå över en mil varje dag så jag är imponerad att du orkar trots att du bara har en veckas semster. du ligger inte på latsidan direkt ;) Jag har aldrig någonsin klarat av att springa så långt. Tyvärr verkar inte mina knän orka med för mycket stötande träning.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! :) Va tråkigt med dina knän! Jag har också haft problem tidigare men detta har gått över efter mycket övning på löpsteget och stretch. Prova att jogga helt rak i ryggen och ha en fjärdring i steget, som att du springer på ett svajande golv. Detta och bra skor men ordentlig dämpning samt stretch har fungerat för mig! :) Kram C

    SvaraRadera