- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 6 juli 2011

Nej, vila kan du göra när du är död! ;)

Som sagt, det blev ingen vila för mig igår, haha! Hann bara hem, äta mellis och gå en promenad med Lilleman o sen fick jag abstines och gick till gymet. Det blev ett intensivt spinningpas ala´C igår eftermiddag. Det fanns ett spinningpass i grupp på kvällen men det var ett baspass och då blir det ändå att jag får komponera mitt eget pass för att bli trött. Detta kan störa en del andra motionärer har jag märkt så jag tog och körde på en spinningcykel i gymet istället. Där kan de glo de andra som tränar när jag kör skiten ur mig själv utan att säga nåt, haha. ;) Det blev 50 supersvettiga minuter för luftkonditioneringen verkade inte fungera idag..

Imorse gick jag och Lilleman till mördarspåret och sprang 6,4 km rundan. Käpprätt uppför mest hela tiden sjukt nog, haha. Jag kände att jag var lite trött i benen efter benpasset i måndagskväll och sedan spinningen igår. Fick kämpa på ganska bra men skam den som ger sig. Jag var helt färdig när jag gick i mål på en tid som var en minut långsammare än vad jag vanligtvis springer rundan på. Lika glad för det är jag för mina förutsätttningar imorse var inte de bästa och jag hade inte förväntat mig på PB på tiden. :)

I eftermiddag så blir det bröst och biceps med min karl är det tänkt. Skönt att få lite passning så kan man ta i lite extra. :)

Ha en bra dag allihop! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar