- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 26 juli 2011

Tisdag

Godmorgon!

Idag blev det 13 km morgonprommis med Lilleman. Var jätteskönt ute i morgonsolen och det var nog bra för min fot att vila lite. :) Första promenaden utan linda runt foten idag, en av m,ina arbetskompisar rådde mig att ha den endast när jag sprang så inte foten blev van. Kommer bara ha den tills jag är helt återställd (eller inte känner av foten något mer) men max 6 veckor. Det borde ju vara bra innan dess och det räknar jag med. :)

Benpasset igår gick bra och jag tog det ganska lugnt eftersom jag vilade från benträningen förra veckan. Vill gärna inte få en djävulsk träningsvärk när jag måste gå med hunden oavsett, haha. ;) Känner av de idag bara på de vikterna jag körde på igår så det var nog bra att jag tog det lugnt. ;)

Ikväll är det bröst och bicps som ska få sig en omgång. Jag kommer nog få träna själv för min sambo skulle troligtvis iväg på annat. :( Trött är jag idag, gick upp redan tio i fyra för att hinna gå och även komma tidigare till jobbet. Måste åka hem och gå ut med Lilleman idag och detta tar hela lunchen så jag kan inte spara in någon tid alls som jag brukar. Vill ju gärna gå hem lite tidigare så då gick jag upp tidigare istället. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar