- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 18 juli 2011

Mycket mat och mindre träning

Känner mig lite uppsvälld för tillfället efter alldeles för mycket mat och betydligt mycket mindre träning än vanligt.. Men man måste ju leva lite också eller hur? ;) Jag har det i alla fall jättebra på semestern.

Igår så började jag dagen med att gå 5 km med Lilleman och sedan blev det 13 km terränglöpning direkt efter. Dagen spenderades sedan på båten och framför TV:n med diverse filmer. :) Idag regnade det rejält så det blev 13 km powerwalk med Lilleman på morgonen. Han gillar regnet och jag gillar inte att springa i det så det passade bra. ;) Var faktiskt på en anställningsintervju imorse, på fredag får jag reda på hur det gick.. Annars så har vi varit på stan och strosat lite idag och nu har vi avverkat en rulle på kvällskvisten. :)


Denna vackra vy var det första jag och Lilleman såg när kom utanför dörren för att gå på år morgonprommis i söndags morse. Det kan knappast bli vackrare! :)

Imorgon tänkte jag jobba lite på kulan på magen och börja med att gå 5 km med Lilleman och sedan springa en runda. Hur långt bestämmer jag imorgon när jag vet hur mycket energi jag har. Just nu sitter jag här och är hungrig. Blev bara två hemmagjorda hamburgare och en tallrik glass till efterrätt idag, haha. ;) Jag har nog töjt ut magen en del i helgen så nu får det plats mycket mer, troligtvis därför. ;) Ska bli intressant och se hur mycket jag gått upp när denna vecka är slut. Men är det semester så är det! ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar