- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 25 juli 2011

Tillbaks till verkligheten

Nu sitter jag på jobbet igen efter min lilla semester. Det känns faktiskt helt ok för att jag vet att jag senast den 23 september får börja min nya tjänst! :) Sen trivs jag ju jättebra redan nu också så jag har verkligen inget att klaga på. :) Pratade med min nya chef idag på morgonen och mitt anställningsbevis kommer hemskickat till mig denna vecka. Sedan är det bara att skriva på och skicka tillbaka så är allt klart. Åh vad jag är förväntansfull! :D

Igår blev det 14 km morgonjogg med Lilleman och ett axlar, tricepspass på gymet på eftermiddagen. Gick riktigt bra faktiskt :) Avslutade kvällen med resterna av godiset från lördagen och en bra film tillsammans med mina män. :)

Idag var det bara att gå upp tio över fyra för att hinna gå 7 km med Lilleman och sedan springa 8 km på egen hand. Gick riktigt bra faktiskt och jag hade massor med energi i kroppen. :) Troligtvis får jag igen det ikväll och däckar tidigt, haha! ;) Har lite känningar i foten efter tre dagar med löpning så det blir bra att vila foten imorgon och bara gå med Lilleman.

Ikväll väntar ett benpass på gymet och sedan ska jag försöka lägga mig tidigt.

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar