- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 23 oktober 2012

Axlar, bröst & triceps

Gomorron allihopa!

Det gick riktigt bra på gymet igår. Jag körde tungt och bitvis högt tempo så det var knappt att jag kunde lyfta armarna när jag kom hem. ;) Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Hantellyft åt sidan för utsida axlar 4 set
Raka hantelyft för framsida axlar 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Lyft till hakan med frivändning och militärpress 4 set

Bröst
Flyes i cc 4 set
Bröstpress 4 set

Triceps
Enarms push down med hantel 4 set
Enarms push down i cc 4 set
Push down med rep i cc 4 set

Tri-setade de två första axelövningarna och den första tricepsövningen, super-setade den tredje axelövningen med den tredje triceps och även den första bröstövningen med den andra tricepsövningen. Svettigt värre! :)

Träningsvärken i benen belv värre hela dagen igår.. Nu är den värre än någonsin. Har åkt på en rejäl inflammation i benen och framsida lår är värst. Imorse kom jag knappt ur sängen och morgonrundan med Leon var en riktig pina. Fick stapla som en gammal tant nedför backarna. :S Hoppas det lägger sig under dagen, annars får jag nog ställa in mitt tänkta distanspass i eftermiddag. Som det ser ut nu kan jag inte springa på benen. :(


Eller hur!!?? Klart jag förtjänat de men njuta av de kan jag INTE göra, haha! ;)

Hoppas ni får en fin tisdag! :)

Kram C

4 kommentarer:

  1. Aj, aj, aj låter inte skönt alls.
    Hoppas det går över fort!

    SvaraRadera
  2. Ajajaj denna träningsverk!! MEN man får se det positivt..Du har tränat rätt ;) fast det tänker man dock inte när man går där i backen och svär för sig själv hihi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, de är allt lite svårt att tänka positivt i dessa lägen! ;) Jag kan ta träningsvärk (oh upskattar det fakstiskt) överallt förutom just i benen, haha! ;)

      Radera