- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 16 oktober 2012

Gårdagens gympass

Gomorron allihopa!

Gympasset igår gick bra. Jag var sjukt omotiverad innan men det hör tll på måndagar samt att det hällregnade ute= inget kul att gå ut och traska dit. Men väl där så körde jag på ordentligt och även om jag inte var så jättestark så fick jag bra kontakt i alla övningar. Räknar med rejäl träningsvärk som kommer smygande under dagen. ;) 

Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Flyes för utsida axlar 4 set
Raka hantellyft för framsida axlar 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Axelpress 4 set

Bröst
Bred bröstpress i maskin 4 set
Smal bröstpress i maskin 4 set

Triceps
Enarms push down med hantel 4 set
Pusch downs med rep i cc 4 set


Somnade ganska fort igår kväll så känner mig något mer utvilad idag. :) Gick upp utan problem direkt när klockan ringde och sedan knallade jag och Lilleman vår vanliga morgonrunda i mörkret. Inget regn ute men det var rejält blött på marken vilket gör att jag uppfattar det som mörkare ute än när det är torrt..

Vägen till jobbet är inte så värst rolig att köra när det är blött och mörkt ute. Sikten blir dålig och vägen är kurvig med skog runt om. Brukar va en hel del viltolyckor på vägen men jag har än så länge (mer än 1 år nu t & rt) bara sett några vildsvin och en älgmamma med två kalvar. Inga utav dem var det någon risk att jag skulle köra på. Jag antar att jag haft tur.. Det gäller att köra försiktigt, särskilt nu när det är älgjakt.

I eftermiddag tror jag det blir en liten löprunda igen. Ingen som helst kvalité utan bara mys, kanske jag tar mig en sväng till skogen om jag kommer iväg skapligt från jobbet. Blir ju mörkt så fasligt tidigt nu. :(

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar