- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 30 oktober 2012

Mörker, motivationsbrist och knäont

Gomorrona allihopa!

Igår var första normala arbetsdagen sen vi vred tillbaka klockan en timme. Det innebar att det började bli mörkt redan när jag åkte från jobbet igår. Eftersom jag börjar så tidigt så hinner jag inte få del av att det blir ljusare på morgonen. Ser bara lite av gryningen när jag kommer fram till jobbet på morgonen.

Jag kände redan i bilen hem att detta kommer att tära rejält på min motivation för att träna utomhus på eftermiddagarna. :( Jag var glad att jag igår skulle gå till gymet istället för att ge mig ut att springa. Detta är minsann inte vanligt för att vara mig.. Samtidigt så kände jag egentligen inte för att träna alls om jag ska vara ärlig. När det är mörkt hela tiden man är ledig så känns det som jag helst bara skulle vilja krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Värsta tiden på året är här! Det är nu vår motivation sätts på prov!

Hur som haver så gick jag till gymet med Peter igår. Det var kolsvart ute och blåste storm. Väl på gymet så kändes det dock lättare. Folk, prat och musik samt rejält med ljus gjorde att jag blev på bättre humör. :) Passet gick bra och jag höjde faktiskt vikterna i flera övningar. Ingen PB:n men ändå. :)

Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Hantellyft åt sidan för utsida axlar 4 set
Raka lyft för framsida axlar med viktskiva 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Axelpress 4 set

Bröst
Flyes i cc 4 set
Bröstpress 4 set

Triceps
Push down med hantel 4 set
Enarmspush downs i cc 4 set
Push down med rep i cc 4 set

Jag tri- och supersetade en hel del och var riktigt slut när jag gick hemåt. Orkade knappt lyfta armarna och klä på mig ytterkläderna, ett bra pass med andra ord. ;) Räknar stenhårt med rejäl träningsvärk under dagen. :)

Imorse så var det åter lite varmare och plusgrader ute när jag coh Lilleman gav oss ut. Efter att jag gått ett tag så började jag ömma i knät. På yttersidan under knät, precis i "hålet" under det lilla benkulan. :( Gjorde inte jätteont men det kändes.. Efter att jag kom hem så började det göra rejält ont och jag haltade runt i lägenheten, knät kändes instabilt.. Tog en inflammatorisk värktablett och sedan när jag skulle gå till jobbet så var smärtan som bortblåst. Jag är rädd för just knäsmärtor för jag vet att de problemen inte är att leka med. Förhoppningsvis är det inget allvarligt utan någon mindre inflammation. Ska behandla några dagar så får vi se. Skumt att det kom under promenaden när jag inte alls belastar knät speciellt mycket..

Tanken var ett löppass efter jobbet men det blir inställt om jag har ont i knät. Så vi får se vad dagen utvisar helt enkelt!

Någon var lite tröttare än vanligt igår förresten. Han gick till och med och la sig medan husse åt lunch (har aldrig hänt tidigare). ;) Kvällen spenderades så här..

:)

Hoppas ni får en fin tisdag!

Kram C

2 kommentarer: