- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 9 oktober 2012

Eftermiddagsmys!

Gomorron allihopa!

Jag är ju inte den som älskar vilodagar direkt men igår eftermiddag så uppskattade jag verkligen att få bara vara. :) Peter gick och tränade så jag och Lilleman fick lite ensam-tid där hemma. :) I söndags fick Leon en ny aktivitetsleksak som han gillar väldigt mycket. Den fick han leka med och pilla ut godisar ett tag medan jag fixade lite hemma. Efter myste vi framför TV:N tills husse kom hem. :) Jätteskön eftermiddag med andra ord. Somnade sedan ganska skapligt på kvällen och känner mig relativt pigg idag. :)


Hämtade ju bilen igår eftermiddag på verkstaden också. Nu är bucklan borta och det syns inte ett märke efter där lastbilen körde på mig. :) Dock är Blå Faran ljusgrå över ett stort parti.. Jag ska lämna in bilen igen vid nio och idag kommer han tydligen få en annan grå nyans. Sen (tror jag) att han under morgondagen kommer få lite av sin egna speciella blå färg (den görs tydligen inte längre och måste specialblandas) och sedan lackering på torsdag. Skulle ta fyra dagar i vilket fall eftersom färgen behövde vila mellan lagren och jag måste åka i honom hem och hit varje dag.


Blå Faran

Imorse blev det vanligt morgonrundan på 11,5 km med lillen. Han var pigg som en mört (nu hade väl måndagslatheten lagt sig ;)) och kutade som en skottspole fram och tillbaka hela rundan. :)

I eftermiddag så är det dags att springa lite igen för mig. Denna vecka blir av det lugnare slaget och jag tänkte mig lite intervaller men inte lika mycket och hårt som vanligt denna dag. :) Jag ska fundera lite på vad jag ska hitta på för något skoj. :)

Hoppas ni får en underbar tisdag!

Kram C

2 kommentarer:

  1. Leo vet nog hur han ska linda matte runt sin lilla klo! Ibland är det skönt med lite mindre träning ..det är då man kan se fram mot tuffare pass

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo tack! Fast jag är bättre på o säga ifrån än husse iaf. ;) Ja, ska bli skönt att ta det lite lugnare denna vecka faktsikt. :)

      Radera