- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 11 januari 2011

Biceps & bröst, mage & spinning

Imorse gick jag upp vid fyra för att hinna gå med Lilleman och gymma innan skolan. På gymet blev det ett effektivt biceps och bröst pass på 60 minuter. Passet gick bra men jag hann endast köra tre övningar per muskelgrupp. Körde extra tungt istället så jag tror det gav ordantligt i alla fall. :) Övningarna jag körde var:

Biceps
Hantelcurl 4 set
Bamsecurl 4 set
Scottcurl 5 set

Bröst
Hantelpress 4 set
Flyes i cc 4 set
Chest press i maskin (stolen på högsta efter rekomendation av min sambo) 4 set PB



Scottcurl är min favoritövning för biceps, det är omöjligt att fuska och hjälpa till med andra muskler. :) Jag brukar köra med z-stång då jag tycker man får en bättre rörelse i denna övning. Hantel kör jag också med ibland. :)

Hann inte med någon kondition efter styrkan på morgonen men fick mig ju en prommis til skolan iaf. :)

Nu på eftemiddagen har jag varit och coachat min kompis geneom hela överkroppen på maskinernas gym. Jag körde tungt mage i maskin, crunches (10 set PB). Efter styrkan så blev det ett spinpass där jag tog igen för konditionen jag missade imorse. ;)

Annars så har jag bara varit i skoaln idag och pluggat en del. Blir att sova tidigt ikväll efter två dagar av tidiga morgonprommisar. Imorgon får jag sovmorgon till 05 (!). ;)

Imorn är det skola hela dagen och åter dags för vilodag från gymet. Efter söndagens styrkeminskning så har jag bestämt mig för att vila betydligt mer denna vecka. Hoppas det ger resultat. :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar