- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 28 januari 2011

Inga mer måsten

Igår blev det ett riktigt bra pass rygg och baksida ben med min sambo. Slog flerar PB i ryggen och kände mig hur stark som helst! :) Hoppas nu att jag får tillbaka axelstyrkan när jag flyttat på ryggpasset. :)

Veckan har varit riktigt lång på praktiken och jag känner mig trött.. Ska försöka ova mycket i helgen och ladda om. Imorgon är i alla fall favoritdagen och jag ser verkligen fram emot träningen. :) Har ledigt idag och laddar. :) Imorgon är första gången jag kör framsida ben innan ett spinpass, ska bli intressant och se hur det går. Förhoppningsvis så klarar jag av spinningen bra ändå, annars måste jag tänka ut ett nytt träningsschema.. Ibland är det knepigt att få ihop träningen så det blir optimalt. Vill göra så mycket men har mer vilja än tid.. :( Körde faktiskt en kvar på crosstrainern igår efter passet. Blev en stenhårt kvart så jag uttnyttjade minutrarna maximalt. ;)



Eftersom jag hra jobbat så mycket övertid i veckan så gick jag hem vid lunch idag. Har gjort klart min lärandeplan för praktiken och städat här hemma. Såå skönt att ha det rent inför helgen! Trodde jag skulle behöva gå i skiten till söndag när jag hade planerat att städa så att få hinna göra det redan idag känns lyx! :) Tvättstugan var dock inte ledig idag så det får vänta till söndag. En sak mindre att göra då känna i alla fall jättebra. :)

Nu ska jag skriva matlista innan handlingen. Ikväll blir det mys framför TV:n utan måsten, kanon! :)

Ha en trevlig kväll!! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar