- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 5 januari 2011

Jag vann spurtbananen!

Igår var en bra träningsdag. :) Började med biceps och bröst på gymet och det passet gick verkligen kanon. :) Övningarna jag körde var:

Biceps
Hantelcurl 4 set
Bamsecurl 4 set
Scottcurl 5 set PB
Med rak stång i cc 3 set

Bröst
Hantelpress 4set
Flyes i cc 4 set
Pecdeck 4 set
Bänkpress 3 set

Passet tog 65 min och det blev ingen kondition efter då jag skulle iväg och köra spinning lite senare.

Vid tolv var spinpasset på "maskinernas gym". Det var nog det roligaste spinpasset jag varit på. Det började med att ledaren kom försent och skyllde på att han "fastnat i en snöhög". Fick höra att han jämt var sen så man undrar ju hur många ursäkter han har på lager? ;) Ledaren började passet med att berätta att han hade haft blodtrycksfall och gått upp några kilo. Hans nyårslöfte var att komma till den utomordentligt snygga form han hade för ett år sedan, haha. Under passet så gick han mer runt i lokalen och fläktade framför oss med handduk, sa att vi var duktiga osv och kollade in folks rövar än han satt på cykeln. Då går man ner i vikt, haha! De var en riktigt flashig kille kan jag lova med kepan bakofram. När passet var slut kom han fram till mig och sa att jag vann passets spurt och sen fick jag en banan. En riktig spurtbanan, haha! ;) De var komiskt och ett riktigt roligt pass även om jag anser att passen på mitt gym är jobbigare. Ingen karl som går och spanar in min röv där inte! ;)

Nu har jag och Lilleman varit på morgonprommis. Vid halv tolv ska jag va på "maskinernas gym" igen för att köra ett Corepass med min vän. Eventuellt så springer vi lite efter om mitt knä håller. berättade jag att jag fick så sjukt ont i måndags? Har för mig det men om jag inte gjorde det så vet ni nu. :) Känner bara av knäna när jag löper, allt annat verkar fungera.. Sulle kört ben idag igentligen men får skjuta på det till imorgon eller fredag. har fortfarande lite träningsvärk i magen så vi får hoppas att Coren går bra. Är väl bara övningar från golvet antar jag så det kan väl inte va så avancerat? ;)

Annars så ska det pluggas idag. Finputs på de arbeten jag gjort och plugg till provet.

Hörs i eftermiddag för en utvärdering av Core-passet. :)

Puss´å kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar