- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 15 september 2012

Raceday med sovmorgon och extra allt

Jag minns inte sist jag hade sovmorgon till åtta. Idag var det i vilket fall dags igen. :) Lillen är hos "mormor och morfar" över natten. De ville ha Leon hos sig lite eftersom saknaden efter Dixie är stor och det är fasligt tomt där hemma. Jag förstår dem.. :(

Så igår när jag skulle på utbildning i Norrköping där de bor så tog jag med mig Lilleman på morgonen. Kändes tomt igår kväll men han har det så bra i stora huset med skogen runt husknuten. :) De skulle ändå ta hand om honom idag när jag ska springa loppet. Det är långt för oss att åka och sedan så börjar kalaset inte försen 16 så det blir sent innan vi är hemma ikväll. Vi hämtar upp lillen på vägen så inatt är allt som vanligt igen. :)

Imorse så behövde jag alltså inte gå upp och gå ut och gå. Jag sket därför i att ställa klockan för att få sova ut. Vaknade första gången vid 03.20 (när jag brukar gå upp på vardagarna), lyckades somna om och vaknade igen 05.20. Pigg som en mört och låg vaken en bra stund innan jag återigen lyckades somna om och sov ända till åtta.

Nu har jag städat och ätit en massa gröt, protein och nötter. En rejäl frukost för att ladda in energi i musklerna. :) Nu känner jag mig lite trött igen så ska nog vila ett tag till (bara för att jag kan). ;)

Skriver ikväll om hur loppet gick! Halvmaralopp för andra gången någonsin.. Hoppas verkligen jag tar mitt årsmål denna gång! Håll tummarna! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar