- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 8 februari 2012

Äntligen onsdag!

Gomorron! :)

Idag är det betydligt varamre ute än de senaste dagarna, -6 är ju rena rama sommaren i jämförelse till över 20 minus. ;) Ingen är tacksammare än jag, lättare att andas och man slipper ha överdrivet många lager kläder på sig. :)

Bröst- och bicepspasset igår gick bra trots dåligt med sömn igår natt. Körde ordentligt kan jag lova, extra allt! ;) Övningarna var:

Bröst
Bänkpress 4 set
Lutande hantelpress 4 set
Flyes i cc 4 set
Flyes från nedre trissan i cc 4 set

Biceps
Bamsecurl 4 set
Enarmscurl i cc 4 set
Curl med rak stång i cc 3 dropset

Rätt mör när jag skulle gå hem kan jag lova, haha! ;)

Imorse så blev det 11,5 km morgonprommis med Lilleman som vanligt. Skönt ute och ett högt tempo var inga problem. :) Rätt ordentligt med träningsvärk i ben och rumpa men det brukar alltid kännas lite bättre när man rört på sig. :)

Idag är det ju äntligen onsdag vilket betyder löpning för mig i eftermiddag. :) :) Ska bli så skönt att få komma ut på en lugn runda utomhus! Länge sen nu.. :( Det ska vara max 5 minus ikväll så det är ju inga problem för mig att springa i. Har inte riktigt bestämt var jag ska springa än utan det blir troligtvis på känn allt eftersom. Hur långt vet jag inte heller, lagom som jag brukar säga. Vad lagom är är ju olika från dag till dag och än så länge vet jag ju inte hur dagsformen är. Det återstår att se! :)


Längtar efter sommaren! Här är jag & Lilleman på sjön nu i somras. :)

Ha en underbar dag allihopa! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar