- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

torsdag 2 februari 2012

Förkyld.

Japp, så är det! Halsen började göra ont också igår eftermiddag så någon löpning var inte att tänka på... :( Vaknade imorse utan att må varken bättre eller sämre så det fick bli en morgonprommis med Lilleman på 11,5 km som vanligt. När jag gick ut vid fyra var det -10 ute och det är inga problem för Lilleman att gå långt i då han har ganska tjock päls. Förra året brukade jag använda täcke på honom vid långa promenader om det var mer än -10 så därför struntade jag i det idag. Det gick bra ändå till slutet då vi fick stanna några ggr för att han frös om tassarna. Han är så söt, kommer fram hoppandes på tre ben och håller upp tassen "hjälp mig matte". Då får jag värma tassen lite på honom och sedan springer han glatt igen tills det blir kallt i en annan. När vi kom hem såg jag att det var -15 på termometern, stackarn! Hade jag vetat att det skulle bli ännu kallare hade han ju fått ha täcke.. :( Imorn får det bli det i alla fall, om det inte är flera grader varmare än imorse vill säga.

Löpning vid ont i halsen och förkylning, a big no no!!

Jag tänker vara ledig från löpningen till minst lördag, hoppas kunna springa då igen. Borde vara bra nog för ett lugnare pass. Det ända jag oroar mig för är kylan.. Hur mycket ska man ta på sig? Men vill ju varken svettas ihjäl eller frysa ihjäl.. Det är en fin linje där för mig när jag springer. Har tidigare använt vanliga tights och varmfodrade över men det lär inte räcka nu när det ska va mellan  -13 och -15 grader.. Jag har ullunderställ (jobbunderställ som jag köpt för att gå i som håller värmen bra) som jag funderar funkar under löpartightsen. Kan ju knappast ha tre lager när jag springer.. Hoppas det räcker med dessa och tjocka tights. Sen samma ullunderställströja under tjockare löpartröja och jacka.. Borde funka hoppas jag. :) Får väl ta med extra vantar också, brukar använda dubbla men det kanske inte räcker om det är så här kallt..

Alltså vad jag funderar, vet ju inte ens om jag kan springa än! Haha! ;) Men jag är verkligen en sann optimist när det gäller sådana här saker och hoppas på det bästa. Borde ju knappast bli sämre eftersom jag inte blivit det än, har ju varit dålig sedan måndag.. Så nu hoppas jag att jag är på bättringsvägen. Håll tummarna! :)

I eftermiddag tänkte jag i alla fall köra axlar och triceps, nåt kul måste man ju få ha trots att man inte är helt hundra! ;)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar