- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 11 februari 2012

Långpass i kylan

Jag kan berätta att SMHI hade rätt!! När jag gick upp imorse var det -6 grader ute, precis som prognosen hade lovat. :) På med kläder och ut på en 5 km lång runda med Lilleman.

Väl hemma igen blev det lite föda i form av en banan, pure carbs och lite BCAA innan kläderna åkte på. Körde med mitt nya underställ, tjock löpartröja, vinterjacka och vintertights. Hade sportbh:n över underställströjan och det kan jag verkligen rekomendera! Var torr hela passet trots att jag svettades och inte frös jag heller. Understället höll verkligen vad de i butiken lovade. :) Det kostade en slant men det var verkligen värt varenda krona. Hade även på mig fingervantar i funktionsmaterial och sen mina nya skidtumvantar över, kanon var de. Frös inte om händerna heller. :)

Passet då? Jo, det gick bra. Kände mig pigg i benen och det var riktigt skönt ute. :) Tyvärr hade jag lite andningssvårigheter och lite torrhosta under vissa kilometer då det var lite motvind. :( Det syns även i passet då dessa km gick lite långsammare än de andra.. Gick bra trots allt så jag är nöjd. :) 15,63 km blev rundan till slut. :)

Ha en fin lördag alla! Det ska jag, imorgon väntar intervaller. Hoppas det är varmare än idag så jag kan köra ute. :) Bjuder på en formbild jag nyss tog..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar