- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

onsdag 29 februari 2012

Onsdag, en bra dag! :)

Gomorron! :)

Igår när jag kollade vädret så skulle det vara flera plusgarder hela natten, upp mot nio. Snacka om att bli förvånad när det nästa är nollan då när jag går upp.. På med vinterjackan igen och sedan ut på 11,5 km morgonprommis med Lilleman. Det var väldigt fuktigt i luften så jag tyckte det kändes bra mycket kallare än det var.. Hade dock på mig tillräckligt med kläder. :)

Bröst- och bicepspasset igår gick bra. Även om jag har blivit svagare sen jag blev lite tunnare.. Men man kan inte ha allt här i livet och jag vill inte vara tyngre, det räcker med den mansvikten jag ligger på idag. ;) Eftersom inte riktigt styrkan infann sig så körde jag ett tuffare tempo med superset och fler reps. Detta resulterade i ett riktigt bra pass ändå. Då tempot var högt så gick passet fortare än vanligt vilket gjorde att jag även hann med lite mage. :) Övningarna jag körde igår var:

Bröst
Bänkpress 5 set
Lutande hantelpress 4 set
Flyes i amskin 4 set

Biceps
Curl med rak stång i cc 4 set
Hammercurl med hantlar 5 set

Mage
Superövningen (Liggandes på bänk med benen raka utanför och sedan lyfter man benen som en fällkniv så långt in man kan och sedan lååångsamt tillbaks till utgångsläget) 4 set (och det räckte ;))

Off to the gym

Det ska bli sol och upp mot 9 plusgarder i eftermiddag. Jag är så lycklig! Onsdag eftermiddag så får jag ju springa! :) Tänker flexa ut lite tidigare så jag kan komma ut på min löprunda en stund innan fem och förhoppningsvis får springa en liten stund i solen. :) Hur långt och var jag kommer springa har jag inte bestämt än, tar det som det kommer. Friheten med Garmin är ovärderlig! :)

Ha en underbar dag!
Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar