- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

måndag 13 februari 2012

Intervaller på hamsterbandet

God morgon alla glada! :)

Måndag igen nu då, bara att köra på så har snart även den här veckan gått. :) I lördags blev det ett rygg- och magpass sedan på eftermiddagen. Var riktigt stark och slog faktiskt till och med PB i latsdrag. :)

Igår morse var det skönt när jag och Lilleman gick ut, bara -1. :) Lite mindre glad blev jag när jag märkte att det snöade ute.. Låg lite på marken men inte så farligt mycket sen snöade det bara lätt så jag och Lilleman gick en annan runda idag för att titta ut en plats som jag funderade på att köra mina intervaller på senare på förmiddagen. Medans vi gick så började det bara snöa mer och mer.. Till slut fick vi pulsa i snön som var ganska tung då det var relativt varmt ute. Hoppet var dock det sista som lämnade mig och det var först i slutet av rundan som jag faktikst insåg att det inte skulle gå att köra intervallerna utomhus.. Det var svårt att gå så att springa fort var inte att tala om. Det var ett jäkla skit då området jag tittat på faktiskt verkade var en ganska bra plats att köra intervaller på.. Inte många uppförsbackar utan mestadels plant. Får bli nästa vecka om det nu inte snöat en massa igen. :(

Istället så gick jag till gymet och körde mitt pass efter lite frukost och vil. Började med 2,5 km uppjogg för att sedan starta mina intervaller. Blev inga stegringslopp igår då detta knappast var optimalt på löpbandet.. I vilket fall så var det 4 x 5 minutersintervaller som stod på schemat med 2 minuter vila mellan. Det gick riktigt bra (som alltid på löpbandet..) och jag kan bara drömma om att göra de tiderna utomhus.. I vilket fall så körde jag på ordentligt och höll så högt tempo jag vågade på löpbandet. När jag var klar så blev det 3 km nerjogg innan jag stretchade och gick hem. Tur ändå att det finns löpband för dessa pass, hade inte gått alls utomhus igår förmiddag. hade bara slirat runt som en tok i snön..

Imorse blev det 11,5 km morgonprommis som vanligt. De hade tydligen saltat och sandat igår för att det låg ingen snö som vi var tvungen att pulsa i imorse inte.. Synd att inte detta var igår istället... :( Kände mig ganska pigg i benen trots gårdagens intervaller så hoppas på ett bra benpass i eftermiddag. :)

Ha en fin måndag! :)

Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar