- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

lördag 25 februari 2012

Långpass & dagsformen

Hej alla glada!

Hoppas ni haft en bra lördag!? Min har varit toppen! Dagen har gått i ett skulle man kunna säga. Troligtvis kommer jag få tillbaka det nu under kvällen och somna mitt under filmen vi tänkt se. ;)

Började dagen vid fem med en morgonprommis med Lilleman på 5 km. Det blåste rejält ute idag, inget vidare mys om jag ska va ärlig. Men jag hade ju redan bestämt mig för att springa långpass och då blir det så. ;) Åt ett par bananer, pure carbs och BCAA, svirade om och gav mig iväg. Hade tittat ut en ny runda som jag sprang idag, kul med lite nya vyer. :) Som sagt så blåste det.. Och otur som man har så hade jag kraftig motvind större delen av rundan. Fick kämpa på rätt bra bitvis medans andra gick bättre och vissa var riktigt sköna. Väl hemma visade Garmin 17,05 km. Tiden blev helt ok ned tanke på förutsättningarna så jag är nöjd. :)

Dagen har spenderats hos mina föräldrar och lite annat styr. Kom hem till en gymsugen sambo så eftermiddagen har spenderats på gymet där min lilla rygg och mage har fått sig en omgång. :) Nu ligger jag mätt och belåten framför TV:n efter den godaste spaghetti carbonara någonsin! Snacka om att lyckas med matlagningen, ska aldrig mer äta de ute. Jag gör ju en 100 gånger bättre själv. ;) Glömde fota min underbara mat men bjuder i alla fall på dagsformen. :) Kram på er! :)

2 kommentarer:

  1. Oj, undra om jag kan få tillbaka min mage som såg ut ungefär sådär för två graviditeter sedan?! Jag blir grymt imponerad av din träning.

    SvaraRadera
  2. Såklart du kan! Bara du bestämmer dig så är jag säker på att du lyckas. :) Tack så mycket! Inte svårt att träna hårt när man älskar det. :)

    SvaraRadera