- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

fredag 17 februari 2012

Plusgrader!

Imorse när jag gick upp så var det plusgrader ute! Ingen blev gladare än jag, nu smälter skitsnön och våren är förhoppningsvis på väg! :) Började med 11,5 km morgonprommis med Lilleman och det blev varmt kan jag lova. Hade på mig alldeles för mycket kläder och modden blir tio gånger värre när det är plusgrader ute. Men skam den som ger sig och ju tyngre det är desto bättre träning! ;)

Axlar- och tricepspasset igår gick bra även om jag kände mig lite trött i kroppen. Sista passet innan helgen och rejäl påfyllning i energiförråden.. Övningarna jag körde igår var:

Axlar
Hantelpress 5 set
Hantellyft åt sidan 4 set
Baksida axlar med rep i cc 4 set
Lyft till hakan med frivändning och militärpress 3 set (skulle kört 4 men var helt slut efter 3..)

Triceps
Push down med rak stång i cc 4 set
Enarmspush down i cc 4 set

Veckans vikt var -0,3 kg från förra veckan vilket betyder 4 hekto kvar till målvikten. Sedan är det dags att börja stabilisera sig där helt enkelt. :)

Sötaste Lilleman ♥

Nu blir det vila resten av dagen och laddning inför en helg med (förhoppningsvis) mycket utomhuslöpning och ette rygg- och magpass. Det ska va minusgrader imorn bitti igen men förhoppningsvis inte mer än förra helgen så jag kan köra mitt långpass ute som vanligt. :) Längtar massor! Att det kan va så kul att träna! Bättre intresse finns inte! :)

Kramar C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar