- Confessions of a trainaholic

- Confessions of a trainaholic

tisdag 21 februari 2012

Tisdag

Gomorron! :)

Tisdag redan, verkar som veckan kommer gå fort. :) Benpasset igår gick bra och jag kände mig stark. :) Efter passet så blev det 5 km återhämtningsjogg, underbart att känna att spänningarna släpper efter ett tungt benpass. :) Absolut bästa sättet för mig att slippa den där värsta träningsvärken också. :) Precis som att det är bra att jogga ner efter ett kvalitétspass löpning så är det bra att jogga ner efter ett tungt benpass. Sätter igång cirkulationen i benen och rensar ut slaggprodukter, kanon helt enkelt. :)


Imorse blev det 11,5 km morgonprommis med Lilleman som vanligt. Idag var det bra mycket halare ute kan jag lova. Plusgrader så det var vatten på den is som ligger kvar.. Dock försvinner det fort nu och jag hoppas att all is är borts i slutet av veckan. :) För första gången i år så druttade jag även omkull på prommisen imorse. Jag gick över en gräsplätt på ett ställe där det var ren is (tydligen) så jag slog omkull. Slog mig inte i alla fall utan var snabbt på benen igen och kunde fortsätta. :) Det sjukaste är att jag såg gräsplätten och tänkte att "här är de nog halt" (eftersom man inte brukar se isen på samma sätt på gräs i mörker) men ändå gick jag över den istället för runt.. Är huvudet dumt får kroppen lida. ;)

I eftermiddag väntar bröst och biceps på gymet. Hoppas på bra styrka idag och att energin är på topp i eftermiddag. Vissa eftermiddagar är jag hungrigare än andra och jag brukar inte märka det försen jag har tränat en stund. Jag äter ju alltid mellis innan jag går till gymet men vissa dagar är det inte nog tydligen. Min förbränning ligger nog på topp nu också. När jag gjorde fettmätningen i helgen så sa han som mätte mig att det lilla fett jag har kvar var grynigt som det brukar va när det håller på och släpper.. Vi får se vad veckovikten hamnar på och hur jag behöver lägga upp kosten framöver.

Ha en underbar dag alla! :)

Kramar C

2 kommentarer:

  1. Såg att ditt mål var halmara sub 1:50. För lätt! Du fixar nedåt 1:40!

    SvaraRadera
  2. Tack för att du tror på mig Karin men jag är inte så säker på det. Har ju inte sprungit så långt på länge så jag tyckte det borde vara rimligt som första mål. Ska ut på längre långpass nu när det börjar bli varmare tänkte jag. :) Men om jag tar sub 1:50 på första halvmaran så lovar jag att öka på målet till nästa! :)

    SvaraRadera